måndag, april 04, 2011

duktigpoäng

Det slamsiga i att det slank ner alkoholhaltiga drycker tre dagar i rad i slutet av förra veckan har jag tappert försökt väga upp med diverse duktigpoäng. Den butik jag besökt oftast i helgen är Bauhaus - jag är numera expert på skruvar på lösvikt! Mitt hemska blå kök är ommålat och kaklet har fått ny dekor. Jag lagar storkok och fryser in matlådor, bjuder mina vänner på blåbärscupcakes. Jag har tillochmed putsat fönster och städat städskubben. Pluggat och klivit upp tidigt trots att jag inte börjar skolan förän efter klockan ett. Men nu ska jag skynda ut med hunden, medan min fetaostbroccolikikärts- och baconpaj blir klar i ugnen! 

Fy fan vad jag är duktig.  
__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

Johanna - MyShoebox.se sa...

Hur duktig som helst!