torsdag, april 07, 2011

"du har mycket tv-tid"

Att åka på bortamatcher (som i hockey, få inga andra mer promiskuösa tankar nu) älskar jag, även om jag numera inte gör det så ofta. Men det finns en stor nackdel med det. Det är sällan allt för många bortafans på plats (då jag envisas med att åka på matcher miljontals mil från Skellefteå) och när TV filmar bortaklacken så hamnar man i rutan. Och om matchen är enormt tråkig under första perioden så finns risken att man gäspar. Vilket självklart uppsnappas av kameran.

Telefonen började vibrera helt galet mycket. "Inte gäspa under SM-final!" Yeahyeah, jag var lite trött och hockeyn var med 3-0 till Färjestad inte jättespännande. Men det blev bättre, resten av matchen såg jag tydligen nöjdare ut.

Det var mina fifteen seconds of fame - och de utnyttjar med att gäspa?
__________________________________________

 Viktoria

Inga kommentarer: