torsdag, april 28, 2011

attentionwhore, del II

Jag har numera erövrat titeln Sveriges Sämsta Celebrityspotter. Vet inte om jag borde kalla blondinen för  just celebrity - men jag borde absolut sett henne. Framför allt då vi tidigare under kvällen tillochmed pratade om henne. Men icket.
Kolla, kolla, visst ser ni!? Jag och kusin Lisa är med på Sveriges största blogg. Att man bara ser att det är vi om man vet om det är bara en liten detalj. Kan dock inte förstå hur jag kunde missa henne. Jag menar, med de där melonerna/öltunnorna/badbollarna till tuttar ska hon väl vara helt omöjlig att missa?
__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

Johanna - MyShoebox.se sa...

Jag höll inte på att känna igen henne när jag kollade in bloggen, har hon gjort nåt med ansiktet också? Hon ser ju helt konstig ut...