söndag, april 17, 2011

att omvända sina vänner

Ett av mina västeråshjärtan kommer från en håla utanför Västerås, ungefär att jämföra med Burträsk - både i storlek och hur det ser ut. Inget ont om Burträsk, men, nåja..

Hur som helst. Detta hjärta var helt, totalt och absolut ointresserad av ishockey när vi lärde känna varandra. Men nu är det som bekant ett av mina största intressen här i livet, och denna rara tjej följer glatt med på Sportsbar - eller tillochmed till Karlstad, för att se ishockey med mig. Iklädd Krekulas gamla gula matchtröja. Det är jag glad för (inte för just tröjan då, utan att hon glatt följer med mig).

Tidigare i vinter kom jag på henne inne på Sportsbar, när hon vrålade ut spelarnas namn för allt vad lungorna höll. Igår hörde jag henne nynna på Genom hela livet.. Ni förstår varför hon är ett av mina hjärtan?
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: