fredag, februari 04, 2011

väluppfostrad

En av mina käraste vänner i Västerås har aldrig tidigare varit intresserad av ishockey. Tills hon träffade mig. Det är lixom något som följer inpå när man vill ha med mig att göra. Under hösten har hon fått följa på ABB-arena, häng i Beahens soffa med JVM och Elitserien, suttit timme efter timme på The Sportsbar och stått ut med mina hockeytics. Jag kom i vinter på henne med att högt jubla ut Adam Larssons namn så hela sportbaren hörde det, och stråla när Skellefteå AIK vinner matcher, gömma ansiktet i händerna när det blir för spännande.

Smsade under mathen ikväll, hon frågade om jag jobbade,
men jag sa att jag var på hockey med pappa.
Svaret visade hur väl fröken blivit uppfostrad av mig.

"Vinner vi då??!"

När man väl börjar kalla laget för "vi" är man hooked.
Och jag kan bara älska min vän ännu lite mer.

__________________________________________

Viktoria

2 kommentarer:

Puff sa...

man blir ju som man umgås!! :) <3 <3 <3

Puff sa...

man blir ju som man umgås!! ;) <3<3<3<3