tisdag, februari 08, 2011

trodde inte jag var trasig längre

Nu när min tidigare söndertrasade tumnagel börjar kännas bra, magsjukan är som bortblåst och penicillinet verkar hur bra som helst, glasögonen börjar bli något att se fram emot istället för att känna ångest över så kommer nästa käftsmäll. Nu, nu när jag trodde att jag snart var hel igen så går jag till tandläkaren. Lagar ett trasigt hål. Och får två nya tider.

Nästa tid blir röntgen. Gången därpå ska jag opereras.

Bland är det inte bra att vara rejält byggd. Inte när man ska plocka ut tänder som har enorma rötter, för att de ska sitta fast bra. Välbyggt, helt enkelt. Vilket inte alls alltid är till sin fördel. Men hur trasig jag än är, så har jag det ganska bra ändå!
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: