onsdag, februari 02, 2011

rastlös

Andra dagen liggande i sängen/soffan - men idag känns det bättre. Har lyckats äta och få behålla det, vill varken upp eller ut. Men energinivån är fortfarande väldigt låg, en långsam hundpromenad tämnde helt min energireserv. Men lite mer mat i magen så ska jag nog vara fit for fight imorgon igen!


Jag är helt sjukt rastlös däremot. Vad gör man när man är inomhus för andra dagen i rad? Jag fattar inte hur någon kan tycka det är skönt att bara vara hemma. Antar att skillnaden är om man orkar sysselsätta sig eller inte. Det gör inte jag. Jag varvar sömn med dåliga såpor på TV. Kul liv. 

Har alltid påstått att om jag blir långtidssjuk så ska jag läsa nationalency.. nationalencyklopedin? Stavas det så? Jag menar, även om bara en halv procent av det man läser fastnar så måste man bli mästare på värdelöst vetande.
__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

Mikael sa...

Hej

Här kommer ett tips på sysselsättning för en sjukling, å så får du lite Nationalencyklopedin på köpet.

http://www.ne.se/kunskapsjakten/spela/index.html?