torsdag, februari 03, 2011

oh what a night

Hade jag haft en keps hade jag kastat in den på isen. Men som de skrev på Aftonbladet, det är inte riktigt kepsväder i Skellefteå i början av februari. Mössor däremot finns det många utav, men det är ändå inte samma sak. Hattrik ska ge kepsar, helst fler än bara andrakeeperns..

Jag älskar ishockey. Förr var det kaffe, colalight och Tutti Frutti som gällde. Med halsduken i mitt hörn på ståplats. Ett ihoprullat matchprogram i handen som misshandlades grundligt. Upprörda känslor och glädjetjut. Ikväll var kaffet borta. Godiset likaså. Ståplatsen byttes mot sittplats och halsduken ligger på hedersplatsen nere i Västerås. Men matchprogrammet var tuktat, känslorna och glädjetjuten var som de alltid varit - jag har bara blivit gammal och bekväm, som hellre sitter än står.

Men jag älskar sporten och laget lika mycket ändå. 
Och sådana här kvällar är det enkelt att älska Skellefteå AIK. 
__________________________________________

 Viktoria

Inga kommentarer: