måndag, februari 28, 2011

no choice

Jag har som jag nämnde igår antagit utmaningen att springa en mil, tillsammans med syster och Tjifen. Men först måste jag tappa vikt. Att springa en mil idag skulle ungefär kännas som ett maraton. I så dålig form är jag. Hello Friskvårdskompaniet, goodbye bad shape.
Jag är glad att jag har systern. Hon motiverar och inspirerar mig, får mig att fortsätta när jag blir trött och grinig. En mil. Det låter helt sjukt långt. Tredje september går startskottet - och om jag går i mål samma dag ska jag vara nöjd. För några år sedan sprang jag fem kilometer och kände mig döende. Fint att jag refererar min löpkarriär till att jag sprang "för några år sedan". Vad har jag gett mig in på?   
__________________________________________

Viktoria

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det kommer att gå kanonbra för er båda. Säkert!!!
Kram mam

Johanna - MyShoebox.se sa...

Det kommer säkert att gå jättebra!