söndag, februari 06, 2011

make me feel good

Förutom att jag bröt en nagel igår (inte bara böjde en liten del av nageln, utan slog av en enorm del) och i paniken smsade till mitt Mello-sällskap "Om du har en nagelklippare och ett plåster blir jag glad!". Blodet sprutade och hela nageln hängde löst. Kändes det i alla fall som. Så förutom det börjar jag nästan bli hel igen. 

Penicillinet verkar fungerar finfint och min röda, bultade, varma arm börjar vara ett minne blott - och jag har nästan börjat se fram emot att under veckan hämta ut mina nya glasögon.

Ordentligt med nattsömn, motion och nyttig mat står på mitt schema för veckan. Fjärde veckan på praktiken börjar imorgon och tandläkaren ska misshandla mig på tisdag.

Blir nog en bra vecka.
Utan cigaretter.
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: