torsdag, februari 24, 2011

kom nu ketchup, så går vi

Jonas Gardell. Det går inte förklara. Men det var homosexualitet, allvar och dammsugare. Hamburgare med extra dressing, hänvisningar till bibeln, föräldrarnas skilsmässa och pappans sjukdom. Nakenhet, kärleken till Mark och skämt om finska köttiga korvar.
Jag har haft en riktigt bra kväll. Att ta med fina Erre och gå för att se Gardell live va ett klart bättre val än Den Där Matchen Vi Gärna Glömmer på TV. Gick visserligen till O'learys efter showen och såg sista perioden, drack en cola och skrattade åt en alldeles för överförfriskad snubbe som lobbade stenhårt för Blocket.se, och möjligheten att köpa en fyrtaktare, en sådan som morfar hade. Jag fattade absolut ingenting. Som vanligt då kanske..
__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

errelicious sa...

Åh, hahaha, jag skrattar bara jag tänker på kvällen! Tack återigen för kvällen, kära du! Det gör jag gärna om snart igen!