onsdag, februari 09, 2011

jävligt business

Jag fick idag mina glasögon från Larson Optik.
De får mig att se helt sjukt bra ut - i dubbel bemärkelse.

Jag är riktigt nöjd, även om jag är otroligt ovan att ha något som ligger på näsan och är lite i vägen.
Men de kommer säkerligen att fylla sin funktion!

Jag har pysslat hela dagen. Lämnade .wdo meetings för dagen och fick hänga med folket på .wdo, vilket resulterade i att jag har skurit i papp, målat saker och hjälpt till med massa pyssel inför ett fotojobb imorgon. Jag älskar att få se så många delar av företaget! Dessutom är jag en pysselälskade, perfekt tillfälle att få vara med dem idag..

__________________________________________

Viktoria

4 kommentarer:

whats. her. face. sa...

snyggt :)

Johanna - MyShoebox.se * Gravid * sa...

Snygging! De var ju skitfina!

camilla sa...

Snygg som vanligt =) En skönhet klär i allt ju!!

Daniel sa...

Assnyggt! Passade dig perfekt.