torsdag, februari 10, 2011

it sounds like me

Jag tror att jag har världens bästa praktik. Spenderade förmiddagen inne på .wdo som fotoassistent och eftemiddagen med att tappert förstå någonting över huvud taget i en värld fylld av ljud och ljus.. Praktik under praktiken! Ska imorgon hjälpa till att rigga i en kyrka - jag ser dock ständigt ut som ett frågetecken. När han säger åt mig att hämta det ena, testa det andra och lägga det tredje ovanpå baslådan skrattar jag bara. Vad ska jag hämta sa du, hur fan testar man det och vad är egentligen en baslåda?

Nåja, jag kanske kan underhålla någon - och med lite tur fastnar något av det han säger i alla fall. Jag älskar att lära mig nya saker, och dummare blir jag knappast!
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: