lördag, februari 26, 2011

Hockeyn gick riktigt bra. Även om min vän Therese snart kanske inte är min vän längre. Hon påstå att om vi blir etta i serien så är vår vänskap hotad. Tessa är en grym tjej - i love my girlie - men undra om det inte ändå är värt det? Sorry Tessa, jag skämtar bara. Tror jag. Kanske..
Jobbet gick också riktigt bra. Snälla skötsamma gäster, trevliga arbetskamrater och lagom mycket stess. Men nu är jag tillbaka i soffan. Lite öm i fötterna med vid gott mod. Kanske är dags att plocka fram virkningen igen, jag menar, vad ska jag anna hitta på?

Intalar mig själv att jag älskar att sitta själv på lördagkvällar.. __________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

camilla sa...

Hej babe!
Sugen på en dag med bastu och bubbelbad på edda?
Skulle vara najs med en tjej dag!
Saknar dig