tisdag, februari 01, 2011

awesome?

Jag kräktes. Och kräktes. Kräktes, kräktes, kräktes, kräktes och kräktes. Sen kräktes jag massor mer. Precis som jag fått upp huvudet ur porslinsbussen och hämtat andan igen plingar det till i telefonen.

"God morgon! Ha en produktiv och rolig dag! Glöm inte bort att du är awesome!"

Jättegulligt av den  bästa Beachen, men det kändes lite som finn fyra fel. Nej, det är ingen god morgon. Jag kräks. Hur produktiv är man med huvudet i toastolen? Särskilt roligt känns det inte heller. Och awesome? Det är nog det sista jag känner mig när jag från hakan torkar bort resterna av det sista som kom upp..

Men tanken var god. Tack Patrik!  
__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja inte var det fräscht att ligga kvar i sängen och höra hur du öste ur dig all kräka, det ville ju liksom aldrig ta slut!!! Hoppas att du fort blir frisk igen och att vi inte är smittade... ;)

Mamsen