måndag, januari 24, 2011

världens bästa patrik

Varje kväll får jag ett sms som önskar mig en god natt och söta drömmar. Varje morgon kommer ännu ett sms, som säger godmorgon och önskar mig en bra dag. Dessa underbara feel-good sms har jag fått i säkert en och en halv månad nu.  

Det är bäste Beachen som är skyldig till dessa meddelanden. Jag saknar min Beach - min privata kock och absoluta favoritvakt. Min vän och rådgivare, beskyddare och svärmorsdröm.
Jag blev glad när jag hittade en bild på oss på
från min sista helg i Västerås.
Patrik - jag saknar dig!

__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

Lovisa och Markus sa...

Heej! Va härligt med sånna sms =)

Duu, min karl och nåra grabbar från brandstationen ska åka ner till västerås på onsdag för att spela match mot deras brandnissar. Sen så ska det tydligen ölas på kvällen...NÅ tips på ställe till dom?=)