onsdag, januari 26, 2011

sluta röka?


Ellen är här ikväll, och ville läsa böcker. Vet inte om det var en pik, eller om Ellen bara älskar Tummen lika mycket som jag gjorde när jag var liten. Kanske gör hon det, kanske vill hon att momme ska sluta röka. Tror i alla fall momme tog det som en pik, då hon snabbt la bort boken utan att läsa den för den lilla fröken.

Själv har jag inte rökt sen i förrgår. Svenska jantelagen till trots är jag sjukt stolt över mig själv. Ska inte ljuga och påstå att jag inte är sugen. Det är jag. Helt sjukt jävla galet röksugen. Men min tjurskallighet är större än mitt sug.

Jag som inte ens skulle sluta röka. Bara dra ner på det. Kanske är det som gör att jag klarar det, faktumet att jag vet att jag får - om jag bara vill tillräkligt mycket.
__________________________________________

 Viktoria

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jaha du, det var därför du var så snabb att ta boken....

Johanna - MyShoebox.se * Gravid * sa...

Bra jobbat!

Du glömde motiveringen i tävlingen, kommentera igen :)

Går det bra på praktiken?