torsdag, januari 27, 2011

s-s-s-s-sir väs?

Jag har varit på Larsson Optik och tittat på bågar en stund på lunchen. Redan på vägen dit känner jag hur det kniper sig i magen, panikkänslorna som växer. Glasögon? Jag? Näääe? Fast jo. Jag har som bekant insett att jag faktiskt behöver det. Inte alltid, inte hela dagarna. Men i skolan, på kontoret och i bilen. För att slippa anstränga mig så mycket, inte bli så trött i huvudet. 

 Ska vänta till slutet av nästa vecka, gå tillbaka igen. De hade beställt hem över hundra nya bågar, många i den stil jag vill ha. Måste bara lyckas vända panikkänslan till spänning. Det är bara inte så jävla lätt.
__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

Johanna - MyShoebox.se * Gravid * sa...

Men det är ju snyggt med glasögon! Det kommer att bli bra :)