tisdag, januari 04, 2011

nyår - lekarna

Min dåliga humor älskade lekarna på nyårsfesten som jag röjde på efter middagen i Ursviken. Lekledare Larsa hade gjort ett kanonjobb, och min otroligt dåliga snuskhumor gillade titlarna på delmomenten.. Minns inte vad alla hette, men nånting med hålvana, suga bäst, ta störst och slicka bäst.. Larsa, can you fill me in on the rest?
Jag är helt säker att min ballong var genmanipulerad. Nån sådan där Belgian Blue-ballong eller något. Den tog lixom aldrig slut. I just kept blowing and blowing. Men kom aldrig till slutet. Eller, jo, efter mycket kämpande, men jag fick använda all my blowtechnique. Och hela mina lungors kapacitet. Men ballongen small och jag vann, det är väl huvudsaken?
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: