måndag, januari 10, 2011

non-relationship

Har spenderat sex kvällar av sju denna vecka hemma hos Beachen. Vi har levt i världens bästa icke-förhållande. Men nu får jag inte träffa honom förän i slutet av mars, vilket känns lite deprimerande. Han är den bästa icke-pojkvän jag någonsin haft i ett underbart icke-förhållande. Vi spenderar långa kvällar i soffan med film, ishockey och samtal - om allt och inget, djupt och ytligt. Äter goda hemlagade middagar och dricker vin.

Som ett totalt osnuskigt förhållande, utan måsten och krav. Bara ett bra, lättsamt umgänge med en fantastisk vän jag haft den stora fördelen att lära känna!


Kommer inte att hinna ses något mer innan jag åker upp.

Det första av veckans tre jobbiga hejdå avklarat.
Jag hatar farväl.
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: