lördag, januari 22, 2011

fredagsmys

Jag vågade inte umgås med någon ikväll som äter godis. Kanske chips. Eller tillochmed, hemska tanke, ostkrokar (nej, det heter inte ostbågar, glöm det). Jag tror inte att jag skulle klara det. Idag är jag inte stark. Så två flugor i en smäll blev perfekt, fina umgänget med storasyster och en kolhydratsfattig kväll i sällskap av fyra febriga barn och hennes make som mest muttrade (svor högt) i soffan över att han inte är bättre på Fruit Ninja än han är.  

Ska jobba imorgon på Arenan. Har inte jobbat match sedan i början av maj ifjol. Minns inte ens min instämplig. Eller koden till hissen eller omklädningsrummet. Minns knappt hur kassasystemet fungerar. Men jag tror det fixar sig. Jag är inte orolig.

Jag är rätt övertygad om att jag är född till service.
__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

Suss sa...

Kolhydratsfattigt snacks = torrostade jordnötter

Bara så du vet ;-)