torsdag, januari 20, 2011

fika utan att fika.

Mötte upp bästa Signe på Waynes ikväll, för en fika. Men då jag strypt intaget av kolhydrater så var det bara att glömma go'fikat. Lyxade till det rejält ändå, med en colalight. Jag fattar också att sötningsmedel suger, men något roligt ska man väl få ha? Dessutom slukade jag en minimal liten mörk chokladbit -värsta lyxen - men kittlade bara i magen.  

Tur sällskapet var världens bästa i alla fall.
Min syster och fd Tjiifen dök också upp, systern såg ungefär lika road ut som jag av en kopp te, en colalight och en liten bit choklad, dregglande över morotskakor, chokladbollar och stickycake. Men vill vi bli fin får vi lida pin. Suck..

Västerås, wait and see - jag kommer att komma tillbaka
snyggare och smartare än någonsin!
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: