måndag, januari 10, 2011

färgchock!

Jag dregglade hela hösten efter de häftiga randiga handdukarna och duschdraperiet som jag aldrig hade råd att köpa. Men tomtemor var även hon väldigt snäll med mig i jul, och min toalett fick ett lyft. I mitt badrum finns ett sådär härligt diarrefärgat flinggolv. Som man mår illa av att se. Det fick fem badrumsmattor och en sax lösa. Nu ser man knappt golvet och mitt badrum är en färgchock. 

Och jag gillar det.  
__________________________________________

 Viktoria

3 kommentarer:

Johanna - MyShoebox.se * Gravid * sa...

Tyckte väl att jag såg det där draperiet på en tidigare bild! Härmis :)

Anonym sa...

Visst har det landat fler mattor där sen senaste kortet? Ser himla fint ut i alla fall! Mamsen

viktoria cederberg sa...

Ja Johanna, jag var så avis på dig - älskar det!

Mamsen, den blå mattan köpte jag idag och klippte så den passade runt toastolen. Supermysigt där inne nu! Längtar efter ett bad, o kliva upp o sätta ner fötterna i allt det där luddiga... :D