tisdag, januari 04, 2011

bortklemad norrlänning

Min kära vän mister Beach skrattade åt mig och påstod att jag använde ord som inte fanns. Jo, ordet "bakanför" finns visst. Har ni aldrig hört Mikael Renberg kommentera en ishockeymatch? "XX plockar upp pucken bakanför målburen.." Bakanför finns visst. Fråga vilken norrlänning som helst.

Ska vila lite, innan jag ska hem till ovan nämnda kär vän. Ännu en dag bjuder han på middag. Och hockey, Skellefteå AIK - Timrå. Vilken gentleman..
__________________________________________

Viktoria

4 kommentarer:

Lina sa...

Bakanför är ett ytterst välanvänt ord och finns därmed. I alla fall i min värld :-)

Anonym sa...

Ja vad kan man säga... Helt klart gentlemannapotential!
Kram mamsen

Johanna - MyShoebox.se * Gravid * sa...

Klart det ordet finns :)

Lina o Doris sa...

Ditanför och hitanför finns också. Såklart. Annars vore det ju diskriminering, ingen ifrågasätter ju om framför finns;)