söndag, december 12, 2010

supersunday

Tjugo i tolv och jag rapar fortfarande tacos. Fräsch brud lixom! Beachen hade tagit det smarta beslutet att handla hungrig och maten rymdes knappt på soffbordet. Två filmer senare och alldeles för mycket mat rullade jag ut ur lägenheten hans, upp förbi Mari och sedan hem.

Tänk om man kunde slå ihop det bästa av två världar? Få vara upp i Skellefteå med familj och vänner, men samtidigt ta med the best of Västerås upp dit? Det finns några väl utvalda människor här jag inte vill vara utan. Jag vill kunna få allt samtidigt, helt enkelt.

Tack för ikväll Beach! Jag undrar om jag kanske kan vara mätt till imorgonkväll efter dagens svullande. Och då gav vi oss aldrig på det som fanns i hans godisskåp..
____________________________________________

Viktoria.

Inga kommentarer: