torsdag, december 23, 2010

som i västerås, fast ändå inte

Julklapparna inslagna, ögonfransarna lösrycka och det långa håret frånkopplat. Smyckena hade börjat komma av och duschen hägrade. Tills telefonen pep till. Mari och Marie var på O'learys och tyckte att jag skulle komma förbi. Det är som i Västerås. Jag och Mari på äventyr. Jag gillar't. Trots att klockan passerat elva och jag egentligen redan var trött.


Bara tur att jag kastade en blick i spegeln innan jag gick. Som sagt, lösryckt och frånkopplat. En trettiosekundersfix och jag dissade duschen och soffan. Att jag visserligen drog upp Olearys medelåder ett par snäpp är bara en detalj, mitt bordsällskap var i alla fall ypperligt.

1 kommentar:

whats. her. face. sa...

hm, är jag inte lika mycket på min vakt i norra sverige eller vad fan hände där? :)tack för i kväll <3