torsdag, december 16, 2010

idag skulle vara en bra dag

Jag försöker tappert skriva hemtenta med en viss feberyra, varvat med hostattacker som resulterar i massa äckligt slem. Jag är måttligt motiverad. Jag som hade massa planer för dagen och kvällen, men hur ska jag orka det?

Sista dagen i Västerås, åker upp till Skellefteå imorgon, hoppas min skjuts kör försiktigt med all snö som tydligen ska falla. Närmaste fjorton veckorna kommer tolv (!) spenderas i Skellefteå. Känns helt sjukt, och väldigt konstigt. Jag insåg häromdagen att mitt hem är här nere numera (nä, jag är inte så snabb alltid) och att jag har massor här att sakna också. Men Västerås kommer stå kvar, precis som Skellefteå står kvar uppe i norr.

Jag har tur. Jag har två hem. Det är inte alla som är så privilegierade som jag.
__________________________________________

Viktoria

2 kommentarer:

ac. sa...

nää det heter inte tur sa vi juu! ;)

viktoria cederberg sa...

Jävligt sant AC. Jag har det bra, jag har inte tur. Jag har det bara jävligt bra.