söndag, december 19, 2010

a good saturday.

Efter dagens grötlunch hos systerns svärföräldrar och varmamackormyset med mina egna päron hälsade jag på S och N. Jag och S har varit sjukt nära vänner sen vi var knappt fyllda sex år. Och vi har aldrig, ALDRIG, klätt julgranen tillsammans. Det kändes något oväntat, så det var väl bara att göra något åt det. Det är inte ofta vi "första-gången-gör-något" längre.


 

Mötte sent om sider upp Emst och FotOla för ett glas vin. Och lite utgång. Julefriden hade visserligen lägrat sig på Station 8, men det var lixom skönt att vara hemma. När man kommer till baren frågar inte bartenderna vad man ska dricka, utan konstaterar bara att han inte har några cocktailglas. Jag gillar den känslan. Antingen har jag varit ute på krogen för ofta, eller så är jag bara förutsägbar.  
Troligtvis båda delarna.

 


Det snöar fortfarande. Jag hade halkiga skor. Jag halkade.
Men det var lixom okej. Jag är ju ändå hemma.


___________________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: