torsdag, december 16, 2010

glöm de, lixom

Jag har ett sug efter att vara sådär skönt fyndig, härligt ironisk. För det jag rätt bra på att vara på beställning.. Ehh.

Känner mig inte sådär asrolig när näsan rinner och jag lider av magkatarr, halsbränna och sura uppstötningar. Febern jävlas med mig och jag vet att jag måste ner till tvättstugan innan jag somnar. Finns det något som jag hatar mer än tvättstugan? Jo, oliver, de förstör all mat de kommer i kontakt med. Men annars, så hatar jag nog tvättstugan mest av allt. Kan inte ens säga att jag hatar Björklöven längre. Tycker mest synd om dem och vill klappa dem lite sådär på huvudet, lilla gubben..

Dagens ångest. Jag åt för mycket av Emelies goda smörgåstårta och jag tänker tycka synd om mig själv en stund till innan jag går ner i tvättstugan. Och att jag knappt skrivit halva tentan vill jag inte ens tänka på.
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: