söndag, december 12, 2010

full fart framåt och bakåt igen

Årets sämsta service och mat på Sportsbar (jag saknade den trevliga servitrisen!) gav i alla fall tre poäng och ett inte jättebra intryck av restaurangen. Nåja. Blev bjudna på förfest med massa VIK-fans, jag tog över musikanläggningen och satte igång Skumdums Världens Bästa AIK på högsta volym. Det tog till refängen innan de fattade, började bröla och stängde av musiken. Ha!

Mari fick hemlängtan från huvudstaden - kastade sig ut från Grand Garbo, upp på tåget och mötte upp oss på BMB. Gänget återigen samlat - The power of Three!
Världens bästa vakt, Beachen, gör kroglivet enkelt för oss. Tack snälla! Han ska dessutom göra min söndag helt jäkla top notch med taco, cola light och film. Undrar vad jag gjort för att förtjäna mina vänner? 

Kvällens höjdpunkt? Mari ställde upp på bild - ungefär lika vanligt som.. som.. nä, det är inte vanligt alls. Händer väl lika ofta som jultomten dyker upp kanske.
__________________________________________

Viktoria

2 kommentarer:

whats. her. face. sa...

varför tar puff mig på tissen? :)

puff sa...

varför ser jag ut som ett mongo!?? :)