tisdag, december 28, 2010

dag 27 - min favoritplats

Det känns lite-som-alla-andra att skriva att min favoritplats är där de jag tycker om är. Men de jag tycker om är utspridda över hela Sverige - och världen. Så det känns lite svårt. Så om jag ska hitta en konkret plats där jag mår som bäst, så måste jag nog dela upp det i lite kategorier. 

Skellefteå Kraft Arena. Sällan känner jag så levande och full med adrenalin som under en härlig, fartfylld hockeymatch med Skellefteå AIK i spetsen.

Furuögrund, stugan. Lugnet, harmonin. Finns ingen annanstans där jag kan sova så gott och vakna så utvilad som i stugan. Kanske är luften, eller tystnaden - jag vet inte.

Rocklundaspåret i Västerås. I naturen får jag enorfiner och känner sprak, jag kan välja om jag vill låta kreativiteten flöda eller bara andas in den härliga lukten av skog och känna den känsla av frihet jag alltid känner i naturen.

Det är just nu mina tre favoritplatser, trots att jag knappt besöker någon av dem nu. Arenan (ska visserligen dit imorgon) för att jag bor mestadels i Västerås. Stugan för att jag älskar sommaren där mer än vintern och Rocklunda för att jag inte får gå där nu, när det är vinter ockh skidspår. Men till våren, då är jag tillbaka igen. Uppleva nya färger och vår i mellansverige.
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: