torsdag, december 23, 2010

dag 22 - det här upprör mig

Vad som upprör mig. Svält, orättvisor, världskrig och allt annnat fröken Sverige-material såklart. Sexhandel, trafficking och barnpornografi. Men det upprör väl alla som inte pysslar med det. Gnället på att alla kamphundar borde förbjudas upprör mig med, min gris är genomsnäll. Ja, jag fattar att alla hundägare säger så, men men. Min gris ÄR genomsnäll.

Jag tänkte först att jag blir upprörd när folk är elaka mot mig. Men oftast tycker jag bara att folk är patetiska, framför allt som det ofta är kring mig, lite förskoleaktigt. Nä, det upprör mig inte, utan gör mig mer full i skratt. Deras förlust, lixom. Jag kan däremot lite sådär barnsligt bli upprörd när jag inte får min vilja igenom om jag verkligen bestämt mig för något.

Plus att jag i nio fall av tio blir sjukt jävla upprörd i trafiken. Jag lider av allvarlig road-rage och svär - här kommer det - på franska när jag kör bil.  Jag skriker ut svordomarna, hytter med näven och räcker finger åt höger och vänster. Mycket kvinnligt. Och nej, jag pratar inte franska i övrigt, även om jag vill tro det ibland när jag är onykter. Men i trafiken, merde!

Sen är det en sak till som upprör mig. Phösare. Förlåt Mad, men jag behöver bara se dem för att bli på dåligt humör. Fantastiskt att jag bor granne med högskolan i Västerås då..  
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: