onsdag, december 22, 2010

dag 21 - ännu ett ögonblick

Onsdag morgon, februari 2009.

(ring ring)

- Ja, Viktoria..?
- Hej, Gry Forsell, Adam Alsing och Anders Timell här..


Yes, jag åkte med 2009 års Tjejplan med Mix Megapol. För er som inte vet vad det innebär så är det en grym bjudresa som Gry Forsell kör årligen. Vi spenderade fem dygn i Amadores, Puerto Rico, Gran Canaria. Fem dygn av blans annat mat, vin, sol, träning, underhållning, mer mat och ännu mer vin, shopping, drinkar, tilltugg, härliga efterrätter och skönt poolhäng.


När Gry ringde mig blev det blackout. Ögonblicket då jag insåg att jag tre dagar senare skulle åka utomlands på min hittils bästa resa var helt sjukt.Jag minns inte vad jag sa i telefonen, mer än att jag tackade ja. 

 Jag kommer alltid vara evigt tacksam för chansen att åka på denna resa. Vilken upplevelse! 
__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

Stina sa...

fucking awesome!