söndag, december 19, 2010

dag 18 - min favoritfödelsedag

Jag vet faktiskt inte. Jag minns att jag fick ett leksaksgarage när jag fyllde fyra som jag älskade i många år. Men jag minns absolut inget om själva födelsedagen, bara vilken present jag fick. Jag minns att jag haft magsjuka en födelsedag eller två, och att de ofta infaller på skyltsöndag.

Men jag måste väl då säga min senaste födelsedag. För tre veckor sedan blev jag 27, och mina bästaste föräldrar bjöd mig på en hemresa - och den mest underbara present jag någonsin fått. Jag har aldrig tidigare haft födelsedagsångest. Men att fylla år utan min familj kändes riktigt läskigt. 

Årets födelsedags firades med kroppkaksmiddag med alla syskonen mina och deras små. Sedan utgång med sköna Erre - som trots litelite för mycket att dricka var en riktigt kul kväll.  
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: