onsdag, december 15, 2010

dag 15 - mina drömmar

Jag drömmer ofta rätt sjuka drömmar. Inatt opererade jag ETT bröst. Vet inte riktigt vad planen var att göra med det - större, mindre eller mer perky - men misslyckat blev det. Sedan låg jag med Vin Diesel, det var mycket trevligare än ett (!) felopererat bröst. Han är ganska återkommande i mina drömmar, Mr Vin Diesel, men varför han dök upp inatt var nog för att jag såg trailern för nya Fast and Furious-filmen, FastFive under kvällen. Ohhlalala...

Det är två ganska vanliga teman nattetid för mig. Jag drömmer om misslyckanden och fiaskon, dåliga betyg och besvikna vänner. Och snusk. Jag föredrar helt klart det andra framför det första, även om jag lär mig mer av det första. Jag menar, lär dig av dina misstag heter det väl, och jag lär mig även om jag bara upplever misstagen i sömnen.
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: