onsdag, december 15, 2010

dag 14 - vad jag gör när ingen ser. eller hör.

Det som troligtvis mina grannar hatar mig över är att jag sjunger. Och sjunger. Och sjunger. Framför allt inne i badrummet, då jag envisas att i min ensamhet kalla det för "rummet med bäst akustik". Vadå bäst akustik, vad fan vet jag om akustik? Absolut ingenting. Nada. Zip. Sjunger dessutom gärna riktigt smakskiga powerballader på högsta volym. Låter säkert helt underbart. Framför allt då jag är totalt tondöv.

Och till tidigare nämnda badrum stänger jag absolut aldrig dörren. Jag trivs rätt bra med det fyrbana sällskapet jag får. Dessutom har jag i nio fall av tio dessutom datorn med mig in i badrummet, risken är ju att man blir uttråkad därinne.

Jag är dessutom en nakenfis. Lite dumt att bo på bottenvåningen kan tyckas, om man trivs bra att äta middag naken eller laga mat i underkläder. Eller så är det desto mer underhållande för de som går förbi utanför fönstret, jag vet inte.  
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: