måndag, december 13, 2010

dag 13 - min vecka

Idag har jag varit ledig. Imorgon har jag skola. På onsdag är jag ledig och födelsedagssmörgstårta hos Emelie. Torsdag ledig. Fredag ledig och färdas norrut igen. Lördag är jag ledig och bjuden på grötlunch hos Larssons och på den lediga söndagen hörde jag rykten om fika hos svägerskan som fyller jämnt - stämmer det L? Tycker det sammanfattar min vecka rätt bra. Mat och ledighet - och ledigheten ska spenderas med de jag kommer sakna när jag är i Skellefteå. Är min plan i alla fall, bara de vill träffa mig med. Om inte förkylningan jag just nu känner i halsen inte slår ut helt och däckar mig.

__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

Linda sa...

He schtäm!
Välkommen! Tänkte inte på att du skulle hem ..... så jag sms:a inte till dej...*skäms*