onsdag, december 15, 2010

ännu en epok

Jag älskade, fullkomligt älskade, nattklubben E i Skellefteå när den var up and running. Nattklubben lades ner, lokalerna blev nya biografen. Trion som ägde stället tog över verksamheten i Statts festlokaler och Station 8 föddes 2005. Och jag har älskat även det stället, minnena (och kanske en lucka eller två) från klubben är fantastiska. Men nu går ännu en epok i graven. Statt är sålt och nya ägaren verkar måttligt intresserad av nattklubben.

Ägartrion verkar vilja fortsätta krögarlivet, jag hoppas bara de hittar någon ny lokal. Flisbergs? Gamla bilaffär'n där vid bouleklubben? Something anyone? Inget ont om Mollys, Allstar och O'learys. Men de ställena kan inte ersätta Station 8, utan är bara ett komplement.

Kanske är bra för min nattsömn och min lever att Station 8 stänger lagom till min praktik, men jag tycker faktiskt det känns riktigt tråkigt.

Hatten av för Robertsson, H-son och Manberg. Ni gör ett grymt jobb för Skellefteås nattliv!
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: