onsdag, november 10, 2010

vktoria goes norrland

Världens bästa onsdag börjar övergå till världens bästa vecka. Förutom allt annat bra som hänt i veckan så har jag idag fått klart med praktikplats! YEAH! 10 veckor på WDO Meetings i Skellefteå - kommer bli hur kul som helst. 

17 december åker jag och Den Lille Grisen bil (tack Jens!) upp till Skellefteå för jullov. Den andra januari kör jag egen bil ner till Västerås igen, med Elin o Anton som sällskap. Gandhi får stanna hos momme och moffe. Två veckor senare vänder jag norrut igen för att spendera resten av januari, hela februari och större delen av mars uppe bland mina träd i norr. Fantastiskt..
__________________________________________

Viktoria

2 kommentarer:

Emma sa...

Men dom ar lite typ brunsvarta, hoppas det inte gor nat? Vi ranade det sista paret sexor fran fotterna pa en skyltdocka, haha! xxx

errelicious sa...

kaaaanske den bästa nyheten på länge!