fredag, november 05, 2010

take him for the smell

Jag har tydligen en granne som är på väg ut på krogen och luktar jättegott. Sådär himmelskt gott som inte går att sätta ord på. En manlig parfym inte är för tung eller med för mycket musk. Bara sådär... underbart gott. Det kan jag säga därför att det drumlades nyss nerför trappen, och när jag skulle kvällskissa Den Lille Grisen så luktade det fortfarande fantastiskt i trapphuset.

Möttes av den trevliga doften en morgon förra veckan också. Jag tror det är killen som bor längt upp. Killen i hatten. Det vill säga, den enda av mina grannar jag träffat - och jag har bott här i 2,5 månad nu.   
__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

camilla sa...

Det där med herr parfym är nåt utöver det vanliga =)
It can make a girl go crazy!!