lördag, november 06, 2010

spaning

Har en bra anledning att gå på gymmet lite oftare. Har hittat något fint att spana på som verkar vara där titt som tätt. Signe hade en bra idé hur jag skulle lista ut hans namn - "eller så kan du ropa ut lite random namn och se om han reagerar". Jag tror att jag fortsätter att titta lite ner mot hörnet med de fria vikterna. Utan att agera som om jag har en beteendestörning.
 __________________________________________

Viktoria

4 kommentarer:

s. sa...

Erkänn att du egentligen tycker att det var en ganska bra idé! annars skulle du inte prata om den så mycket..

=)

Suss sa...

Eller så är du cool och om ni ska käka lunch efter träningen typ. Är man harig vinner man inget ;-)
fast du kanske bara vill ha nåt att titta på på gymmet =D

viktoria cederberg sa...

S - lite kul, men ändå inget jag ger mig in på, haha

suss - tränar aldrig den tiden på dygnet, men klart jag måste prata med honom... nån dag... ;)

Emma sa...

Du - kolla in:
http://www.newlook.com/shop/womens/boots/furry-cuff-wedge-boot_199196916
eller
http://www.newlook.com/shop/womens/boots/furry-cuff-wedge-boot_199196916 - snyggare "pa riktigt" oc hformodligen mer praktiska an dom forsta aven om dom forsta ar snyggare! xxx