lördag, november 27, 2010

the russian

Jag kastade dart för första gången igårkväll. Kastade pil och drack öl på en sunkig pub - so not my style, men shit så kul jag hade. Spelet hette "Taktik" och jag hade massa sådant. Taktik alltså. Plan nummer ett, träffa väggen där tavlan satt. Listade ut att det klarade jag, så jag krympte målen till att jag även skulle träffa delen av väggen är darttavlan satt. Lyckades med det också. Så jag började satsa på att träffa själva tavlan, och tillomed det klarade jag. Oftast i alla fall.

Foto, Lögnar'n

Så det var min första taktik. Den andra handlade om att försöka distrahera de andra när de försökte hindra mig från att ta poäng. Jag menar, ensam tjej med fyra killar. Lögnar'n är aldrig några problem att distrahera, men de andra var inte lika lättlurade. Därför kom tidigare nämnda lögnare sist också. Och jag tvåa - en plats jag var mer än stolt över.
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: