måndag, november 08, 2010

på gymmet

Jag står på crosstrainern med Nirvana på högsta volym i öronen och värmer upp. På crossen bredvid mig står en liten kvinna.

Hon: Hummelmummelmummel?
Jag: (plockar ur lurarna) Ursäkta?
Hon: Du kommer från svensk?
Jag: Jo, det gör jag.
Hon: Du är hemskt vacker.
Jag: Tack... (petar in lurarna igen.)

Alltid trevligt med komplimanger. Men när jag efter träningen ligger på mattan o stretchar, fortfarande med musik på högsta volym i öronen - om jag inte hör mig själv flåsa så flåsar jag ju inte. Väl?

Hon: Hummelmummelmummel?
Jag: (plockar ur lurarna) Ursäkta?
Hon: Hur mycket väga du?
Jag: Ehhh....?
Hon: Det finns våg där, du kolla?
Jag: Njae, ehh, jag har en våg hemma..
Hon: Men hur mycket väga du?
Jag: Nja, jag tror ja väger XX kilo.
Hon: Jag väger 78,6 kilo! För två år sedan, så väga jag.....

Och där kom en utlägging om hur mycket hon vägt och på vilka gym hon tränat. Jag vet inte, ser jag ut som om jag är intresserad av vad andra människor väger? Och framför allt, ser jag ut att vilja berätta vad jag själv väger? Eh, nä tack.  
__________________________________________

Viktoria

2 kommentarer:

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer sa...

attans då gumman..att du inte bara lärde dig from my mistake och köpte skorna med en gång ;)

hoppas de blir dina bums på nåt sätt!

Anonym sa...

Hahaha så roligt vi får ha när vi läser din blogg. Mam