onsdag, november 24, 2010

a little too much

05.30 ringde väckaren, efter lite suck och stön kravlade jag mig upp. Tio i åtta åker vi mot Bålsta, kursar hela dagen och fastnar i årets trafikstockning på väg hem. Älskade mellansverige, fyra lastbilar som blåst (!) av vägen skapade ett visst kaos. Två och en halv timme tog det att åka sju motorvägsmil.. Jag älskar chocken som infinnr sig såfort sommarvädret försvinner här nere.

Hem, bli överfallen av en lycklig roommate och ut med honom. Var dessutom helt säker på att jag hade tvättid idag - vilket var lika korrekt som förra veckans övertygelse att jag hade bokat tvättstugan under onsdagskvällen. Tvättiden var igår respektiva förrförra tisdagen. Inte ett rätt! Men ledigt var det och nu har jag blöt tvätt i hela tvättstugan.

Och iväg igen! The Sportsbar visade MODO-Skellefteå AIK, så jag, Emelie, Mari och Beachen gick dit för att jag skulle få lite utlopp för min hockeytouretts.. Och äta en grym burgare, dricka cola light. Fick se Skellefteå vinna och inse att min Öviksälskande klasskompis inte kommer prata med mig imorgon. Är visserligen van att klasskamrater inte pratar med mig, men Övikar'n är inte en av dem i vanliga fall..

Klockan har passerat midnatt och jag har landat (stupat) i soffan, efter att även hunnit städa köket och skopa upp en hundkräka från mattan i vardagsrummet. Kastat om i tvättmaskinerna och ryckt upp lite saker ur förrådet. Jag tror det är dags att krypa ner, kura ihop mig i skeden med charmtrollet och somna innan jag ens stängt ögonen..
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: