tisdag, november 02, 2010

life

Ibland är livet rätt häftigt. Jag lämnade med sorg i hjärtat min hemtad, my hometown, för att flytta till en stad som jag knappt ens vet var den ligger. Västerås. Även om Skellefteå är det bästa jag vet, staden i mitt hjärta, så kan jag förstå varför det här stället kallas Bästerås.. Bästerås. Jag gillar Bästerås!

Jag tror det beror på de två ladies som förgyller mina dagar, helger och partynätter. Emelie och Mari. Det kan även ha o göra med att jag känner att jag hittat en utbildning som passar mig perfekt. Att min lägenhet är superfin. Mitt liv är häftigt! Eller så är det bara det att jag just nu vet att jag snart får åka upp till My Hometown i norr.. Det gör mitt liv ännu häftigare. Nu håller vi bara tummarna för praktikplatsen jag sökt - då vore mitt liv helt jävla top notch.
__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

Emma sa...

Men vafan Vik - top notch? Haha! x