lördag, november 13, 2010

julmarknad i Färna

Det är inte varje dag man får sightseeing i Skinnskatteberg (Skintaxmountain or Skintreasuremountain?), följt av en underbar ananaspaj, kaffe och julmust hos Emelies mamma. Jag gillar verkligen att få se nya ställen, även om det inte är större än Burträsk.
Spanade även in Färna Julmarknad - jag köpte en liten födelsedagspresent till en mycketmycket gammal barndomsvän som snart fyller år - och är nyfiknare än de flesta andra. Utöver det har jag ätit ungefär en halv miljon lika ostar. Salami och naturgodis. Lufttorkat och rökt strutskött - smakar nästan som torkat renkött. Smakade hounung med laktritssmak och persilladedip.  
Vilken härlig dag. Och precis som jag skrev på facebook tidigare.. Jag har de finaste av vänner uppe i norr o övriga världen - och här har jag hittat Västerås bästa guldkorn!

Tack Emelie och Mari för idag!
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: