tisdag, november 09, 2010

jo, det blev nog världens bästa tisdag

Många började gnälla när flingorna började sakta singla ner. Klagomålen blev allt ljudligare när det övergick till vad de i mellansverige kallar "snöstorm". Allt detta medan jag bara kände ett allt större lyckorus inom mig. Jag ser det snöar, jag ser det snöar...
Jag har fått leka med finaste hunden i snön. Gjort snöänglar. Kört mitt fjärde träningspass på fem dagar - och verkligen börjat älska träningen. Jag har fått ännu ett betyg som jag inte kan vara mer stolt över och ska nu krypa ner i sängen med en enorm kopp rooiboste och senaste Dan Brown-boken.
__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

Erika sa...

Det är härligt med snö, här har det snöat hela dagen =)

Sv. Håller med, stövlarna är verkligen sköna!