måndag, november 29, 2010

iPhone - mer än man kan be om

Jag fyllde som sagt år i helgen. Tjugo år, plus minus några år. Inte så noga! Jag fick av mina föräldrar - förutom resan till norr - även en iPhone4. Vilken underbar telefon/leksak! Efter några (många) svordomar i början så är vi nu de bästa av vänner. Så de inlägg som tidigare kom på MMS har numera en ny rubrik och kommer via appen BlogPress. Hur som helst.. Tack MaPa, världens bästa!
Mina vänner gav mig goda ätbara presenter, plus ett presentkort på Ego - tack S o Nils! Fick dessutom lite hudklet och duschluktagott av ännu en rar vän. Systern min köpte, efter en liten pik, en superfin spetskavaj från H&M som invigdes redan under lördagkväll. Och väl tillbaka i Bästerås fick jag lite blommor, ostkrokar och underkläder (!!) av vapendragarna. Vilka fina människor jag har i min närhet! Massa kärlek...

1 kommentar:

Rabbe sa...

Ja visst är det en underbar leksak :D