fredag, november 19, 2010

fredagkväll, fett me coolt

Precis som jag satt och laddade upp bild till det här inlägget så fick jag en kommentar som efterlyste mer inlägg med mina kläder och outfits.. Vilken tur att någon vill se hur jag ser ut i alla fall, för här kommer det!
Kortkjol, linne och tights i svart, Gina Tricot. Lilla leopardkavajen kommer från H&M. Hunden heter Gandhi kommer från Kennel Emmerdales och är en finfin vän i vintermörkret. Och resten av året också för den delen.

Har varit med mina älskade vapendragare på BMB och ätit afterworkbuffé. Perfekt fredagsmiddag! Jag är som bekant en vrålfattig student som önskar att hon vore rik. Då känns det bra att äta ute - även om det bara kostade mig 32:-, priset för två cola.
__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

Stina sa...

outfits e alltid kul! Love the jacket!