måndag, november 01, 2010

freakin' out!

Fröken Förbannad Hyresgäst, det är jag idag. Fick ett papper förra veckan, de skulle byta ut köksbänksarmaturen. Måndag på 61:an och tisdag i 63:an. Snällt det i alla fall! Jag bor i 63:an, och skulle alltså idag städa - så de hantverkare som kommer hit imorgon inte behöver se resterna från helgens party, mina underkläder på golvet och äcklig disk i diskhon.

När jag kom hem idag hade jag en ny lampa i köket. Och blev arg. För mig upplevs det kränkande när det är okända människor inne i min lägenhet när jag vet om det - eller får en chans att städa innan, så de inte ser min korsett som ligger på bordet lixom. Mitt privatliv! Jag blev elak och ringde fastighetsskötaren, det här går jag inte med på. Arrrghhhh. Det är få saker jag har så svårt för som att någon okänd ska gå in i min lägenhet - mitt hem - när jag inte fått plocka bort och göra mig själv mer obefintlig, mer anonym.
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: